Maria Åkerberg

Tan In a Bottle

20,00 € sis. alv

Ihotyyppi
  • Kaikki ihotyypit, Aikuiselle iholle, Akne iholle, Herkälle iholle, Kuivalle iholle, Normaalille iholle, Rasvaiselle iholle, Sekaiholle
Tuotekuvaus

Tan In A Bottle on itseruskettava tuote kasvoille ja vartalolle. Se antaa asteittaisen luonnollisen ja tasaisen ruskettuneen sävyn. Huomaa, että tuote saa aikaan päivettyneen sävyn, joka ei ole ruskea. Maksimaalinen sävy saadaan 3–4 päivän käytön jälkeen. Päivetyksen värin sävy vaihtelee käyttäjillä ihon omasta pigmentistä riippuen. Vaikuttavana aineena voiteessa on Dihydroksiasetoni (DHA), joka on hedelmäsokeri. DHA on testattu aine ja sitä on käytetty itseruskettavissa tuotteissa 1950-luvulta lähtien. Aine on eräs sokerilaji, joka reagoi ilman hapen ja ihon pintakerroksessa olevien proteiinien kanssa (verrattavissa siihen, kun puraiset omenasta palan ja jätät omenan pöydälle, puremakohdan pintaan muodostuu ruskea sävy). Väri ei siis mene ihon pintaa syvemmälle kuten tavallinen rusketus, vaan jää ihon pintaan. Koko: 100ml

Käyttö
  • Mikäli et käytä kuorintavoidetta säännöllisesti, on parasta kuoria iho ensin kerran ja odottaa muutama päivä. Kuori iho jälleen ennen kuin levität Tan In A Bottle -voidetta. Kuivat ihoalueet imevät enemmän voidetta itseensä. Välttääksesi tummia läikkiä vartalon kuivimmissa kohdissa, kuten kyynärpäissä ja polvissa, levitä niille kosteusvoidetta ennen Tan In A Bottle -itseruskettavan voiteen levittämistä.
  • Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja. Levittäessäsi voidetta ajattele, ettet jätä rajoja ihoon. Häivytä reunat.
  • Lopullisen tuloksen saavuttamiseen kuluu noin kahdeksan tuntia. Väri kuluu pois, joten toista käsittely joka kolmen tai viiden päivän välein säilyttääksesi rusketus.
  • Tan In A Bottle on tuoretuote. Avattu pakkaus tulee käyttää kuuden kuukauden kuluessa avaamisesta.
Ainekset

Aqua Purificata/Water, Squalane (Vegetable), Dihydroxyacetone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene*, Linalool*, Citral*, Geraniol*. *Components naturally present in essential oils.