Hoitovalikoima

Hoito voi tarjota sinulle paljon. Voit rentoutua raskaan työpäivän jälkeen tai kerätä voimia uutta päivää varten. Se voi olla palkinto, ihana arjen luksus tai panostus terveeseen, raikkaaseen ja kauniiseen ihoon. Mikä tahansa syy onkin, me tarjoamme hoitoja, joiden ansiosta kohtaat taas arjen paljon tyytyväisempänä. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kasvohoidot

Kaikki kasvohoitomme räätälöidään juuri sinulle. Sinun toiveesi ja ihosi tarpeet otetaan huomioon, jotta saat parhaan tuloksen ja hoitokokemuksen.

 

Cosmetique Signature Facial 90min 110 €

 

Ylellinen kasvohoito, johon sisältyy lymfahieronta ruusukristalleilla ja kolme erilaista ylellistä kasvonaamiota. Hoitoon sisältyy myös kuorinnan lisäksi höyrytys ja ihohuokosten puhdistus, jalkojen, käsien, käsivarsien ja hiuspohjan hieronta sekä klassinen kasvohieronta ja akupainanta. Tämä ihanan rentouttava ja uudistava hoito päättyy lyhyeen selkähierontaan.

 

Advanced Facial 50 min 69€ / 80 min 89€

 

Kehittynyt, tuloksellinen kasvohoito yhdistettynä oikeanlaisiin tuotteisiin ja tekniikoihin juuri sinun ihosi tarpeisiin. Sisältää puhdistuksen, ihoanalyysin, edistyksellisen kuorinnan, akupainannan, erikoisseerumin sekä -naamion, viimeistelevän kasvovoiteen sekä konsultoinnin. Kasvohoito voi olla tarvittaessa hellävarainen tai tehokkaampi riippuen ihosi tarpeista.

Valitessasi 80 minuuttia kestävän hoidon lisätään alkuun ja loppuun Dermo Prime -analyysin toimenpiteet sekä kotihoito-ohjelma tai hartioiden, niskan, kasvojen sekä hiuspohjan hieronta tai käsihieronta.

 

Luxurious Facial 50min 59€/80min 79€

 

Rentouttavaan ja ylelliseen kasvohoitoon sisältyy kulmien muotoilu, ihoanalyysi, puhdistus, kuorinta, hieronta, kasvonaamio ja viimeistelevä kasvovoide sekä konsultointi. Valitessasi 80 minuuttia kestävän hoidon lisätään ihohuokosten puhdistus tai käsien ja käsivarsien hieronta, hiuspohjan hieronta sekä erikoisnaamio.

 

Express Facial 20 min 35 €

 

Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella ja ihoanalyysillä, lisäksi saat valita seuraavista Kasvohieronta, kasvonaamio tai kuoriva happokuorinta.

 

Päivitä kasvohoitosi!

 

 • Ampullihoito 20 € (saat ampullin mukaan kotiisi)
 • Erikoiskasvonaamio 10 €
 • Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä 18 €
 • Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu 29 €
 • Kasvojen sokerivahaus 10-20 €

 

K-Lift - Age Management System

 

Kasvojenkohotus ilman kirurgiaa. Hoito K-Lift -koneella antaa merkittäviä tuloksia. Kohottava ja kiinteyttävä vaikutus kasvojen lihaksiin, lisää kollageenintuotantoa, vähentää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää kasvojen piirteitä.

 

K-Lift Advanced Lifting Facial 50 min 69€

 

Muuta ikääntyvää ihoasi tällä modernilla hoidolla. Sisältää puhdistuksen sekä kuorinnan kasvoille ja kaulalle. 40 minuutin hoito punaisella LED-valolla ja mikrovirralla käynnistävät solutoiminnan ja nuorentavat ihoa. Aktivoi lihaskiinteyttä ja käynnistää DNA-jälleenrakentamisen ja solukorjaamisen. Hoito viimeistellään uutoksella ravitsevia ravintoaineita, jotka imeytyvät ihon kaikkiin kerroksiin uudella kehittyneellä transdermaalisella tekniikalla.

 

K-Lift Advanced Lifting Facial 80 min 89€

 

Tähän hoitoon kuuluu yllä olevien lisäksi myös erikoishappokuorinta sekä lisäksi vielä 20 minuutin kasvojenkohotushoito.

 

K-Lift Expresshoito 30 min 49€

 

Valitse Express Lift, Express Eyes, Express Lips tai Express epäpuhtaalle iholle.

 

Syväpuhdistava kasvohoito sis. K-Lift 90min 99€

 

Tämä hoitomuoto on yksi tehokkaimmista hoidoistamme. K-liftin kohottavat ja ihoa parantavat ominaisuudet, mekaaninen ihohuokosten puhdistus, rentouttava hieronta ja virkistävä naamio takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Kaipaatko jotain aiemmista erikoishoidoistamme?

Ei hätää, ota meihin yhteyttä, niin ratkaisemme tilanteen!

 

Hyvä tietää ennen hoitoa

 

Jotta saat stressittömän hoitokokemuksen toivomme, että saavut salonkiimme noin 10 minuuttia ennen varattua hoitoaikaa. Ilmoitathan ajan varatessasi myös mahdolliset allergiat, rajoittavat diagnoosit tai mikäli olet raskaana, jotta voimme auttaa sinua löytämään oikeanlaisen hoidon. Estyessäsi peruutathan aikasi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

 

Kädet ja Jalat

 

 • Manikyyri sis. lakkauksen tai shellac 39€
  • ranskalainen lakkaus tai koristelu 45€
 • Geelilakkauksen poisto 20€

 

Jalkahoito 45€

 

Sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja jalkojen hieronta. Lakkauksesta veloitamme 5€, kynsilakan saat mukaan.

 

SpaPedikyyri 55€

 

Vahvistava jalkahoito, lisää verenkiertoa ja antaa eloa väsyneille, särkeville jaloille. Hoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkakuorinta, kovettumien raspaus, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen putsaus, sekä jalkahieronta erikoisvoiteella.

 

Väsyneet jalat hoito 29€

 

Jalkakylpy, kuorinta ja jalkojen ja jalkapohjien hieronta.

 

Kynsienleikkaus, varpaankynnet 20€

 

Hieronta & Vartalohoidot

 

Klassinen hieronta 50min 50€

 

Klassinen hieronta 80min 75€

 

Kaulan ja niskan hieronta 20min 25€

 

Vapaudu jännittyneisyydestä ja lihasten kireydestä aiheutuvasta pääkivusta samanaikaisesti kun ravitsevat öljyt hoitavat kasvojasi.

 

Kasvo ja päähieronta 20min 25€

 

Rentouttava ja pirivstävä hieronta kasvoille ja päälle käyttäen lämmin ekolooginen öljy.

 

Mother to be hieronta 70min 75€

 

Kevyitä hieronta tekniikoita noudattaen käymme läpi koko vartalon, keskittyen erityisesti niskan jäykkyyteen sekä väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin. Hoitoon sisältyy myös kasvojen puhdistus ja kasvo- ja päähieronta. Käytämme ainutlaatuista petaamistyyliä, hoitolasänky noudattaa parasta turvallisuutta ja ennekaikkea mukavuutta. Hoito on kehitetty yhteistyössä kätilöiden ja lääkärien kanssa. Hoito sovelletaan tarkasti sen mukaan missä raskauden vaiheessa olet, sekä sinun omat toivomukset ja tuntemukset huomioon ottaen.

 

Ginger Renewal 80min 85€

 

Hoito alkaa luonnollisten suolamineraalien ja inkiväärin elvyttävillä ominaisuuksilla vartalokuorinnan muodossa. Tämän jälkeen seuraa rentouttava selkä,-niska,- ja hartia hieronta lämpimällä inkivääri vartaloöljyllä ja parantavilla lämpimillä Hot Stone-kivillä. Hoidon päättää rentouttava päähieronta.

 

Magnesium Wellness treatment 80min 85€

 

Tämä kokonaisvaltainen hoito yhdistää kuiva harjauksen, lymfa kierron, terapeuttisen hieronnan ja magnesiumin edut. Edistää kehon puhdistumista, ja nostaa usein liian alhaista magnesiumin tasoa. Stimuloivan ja kuorivan kuivaharjauksen jälkeen sinut pestään mineraalikompressia käyttäen ja sen jälkeen saat nauttia hieronnasta, jossa käytetään Magnesium Wellness Lotionia, joka antaa ravintoa ihollesi, on rentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva.

 

Bamboo Massage 50min 55€ / 80 min 85€

 

Terapeuttinen ja holistinen hierontaelämys bambukepeillä ja lämpimällä ekologisella inkivääriöljyllä. Bambukeppien käyttö edistää tervettä verenkiertoa, on miellyttävä jäykille lihaksille, rentouttaa syvävaikutteisesti ja parantaa aineenvaihduntaa.

 

Vahaus

 

 • Sääret ja reidet 49€
 • Sääret, reidet ja bikinilinja 59€
 • Sääret 35€
 • Bikinilinja 25€
 • Kainalot 20€
 • Ylähuuli 15€
 • Ylähuuli + leuka 21€

 

Depilar hoito ja vahaus

 

 • Ylähuuli 21€
 • Leuka ja ylähuuli 42€

 

Meikkaukset

 

 • Kevyt päivämeikki 35€
 • Meikkaus 42€
 • Meikkaus sis meikkiopastuksen 50€
 • Häämeikki sis. koemeikki 85€

 

Ripset ja kulmat

 

 • Ripsien ja kulmien värjäys, kulmien siistiminen 29€
 • Kulmien muotoilu ja värjäys 22€
 • Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 22€
 • Ripsien värjäys 19€
 • Kulmien muotoilu 15€
 • Ripsienpidennys 140-160€
 • Ripsien pidennys huolto 60-80€

 

Hampaiden valkaisu 60min 99€

 

Turvallinen, kivuton ja hellävarainen hampaiden valkaisu, joka valkaisee hampaissa olevat värjäytymät. Värjäytymiä aiheuttavat kahvi, tee, tupakointi, punaviini sekä päivittäiset elintarvikkeet, jotka tekevät hampaiden väristä kellertävän. Hoito on hellävarainen hampaille ja ikenille.

 

Duo hoito

 

Ota mukaasi henkilö, josta pidät ja koe ihanan rentouttava hetki yhdessä. Duo hoidon aikana saatte valitsemanne hoidon vierekkäisissä huoneissa, oman kosmetologin hemmoteltavana. Kaikki hoitomme voidaan toteuttaa duo hoitona.

 

Meiltä löydät myös

Tinas Fothälsa

Beauty and Brows by Rosanna

 

Huomioitavaa

 

Hinnat voimassa alkaen 1. joulukuuta 2018. Pidätämme oikeuden muutoksiin.