Pyrimme pitämään yllä korkeinta mahdollista tasoa koskien henkilötietojen suojausta sekä yksityisyyden suojaa. Luethan tietosuojaselosteemme läpi.


1 Johdanto

Cosmetique Salon Ab, y-tunnus 2474196-2, Raatihuoneenkatu 4, 68600 Pietarsaari, pyrkii pitämään yllä korkeinta mahdollista tasoa suojatakseen henkilötietoja sekä yksityisyyttä. Cosmetique tekee parhaansa, jotta henkilötietojasi käsitellään mahdollisimman turvallisesti. Mitään internetin välityksellä tapahtuvaa tiedonsiirtoa ei kuitenkaan voida taata täysin turvalliseksi. Tietoturvaloukkauksen tapahtuessa Cosmetique reagoi mahdollisimman nopeasti korjatakseen ongelman. Jokaisella palveluja ostavalla henkilöllä on ajantasaisen henkilötietolain mukaisesti oikeus saada tietää, mitä hänen tietoja käsitellään Cosmetiquen toimesta sekä vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai poistamista. Pyyntö tulee lähettää Cosmetique Salonille postitse tai sähköpostitse info@cosmetique.fi.


2 Mitä henkilötietoja käsitellään?

Henkilötietojen kerääminen riippuu siitä, mitä Cosmetique Salonin palveluja käytät. Rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä luovutat nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron sekä henkilötunnuksen. Tehdessäsi ihotyyppitestin osoitteessa cosmetique.fi luovutat nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi myös tiedon ihonsävystäsi sekä muita terveyteesi liittyviä tietoja. Henkilötietolain mukaan terveyteen ja etniseen taustaan liittyvät tiedot ovat arkaluonteisia henkilötietoja. Vieraillessasi Cosmetiquen verkkosivuilla keräämme tietoja, jotka eivät ole suoranaisesti henkilökohtaisia. Esimerkiksi internetselaimeen ja käyttöjärjestelmään liittyvät tiedot sekä tietokoneelle kuuluva IP-osoite voidaan nähdä lain mukaan myös henkilötietoina. Cosmetique käyttää evästeitä, jotka on suunniteltu varastoimaan tietoa, jota voidaan käyttää tunnistamaan sinut liikkuessasi Cosmetiquen verkkosivuilla. Sinulla on kuitenkin aina mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selainasetuksiasi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka verkkosivuilla vieraillessasi tallennetaan tietokoneellesi. Käytämme istuntokohtaisia evästeitä puhtaasti teknisistä syistä seurataksemme käyttäjän toimintaa sivuillamme, kirjautumista, tuotteiden siirtämistä ostoskoriin jne. Selaimen ohjesivulta löydät lisätietoa asiasta.


3 Milloin Cosmetique kerää tietoja sinusta?

Sinua pyydetään luovuttamaan tietosi, kun rekisteröidyt käyttämään osaa palveluistamme. Cosmetique kerää ja käsittelee henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: a) palveluiden myyminen sekä b) asiakassuhteen sopimusvelvollisuuksien täyttäminen sinua kohtaan. Cosmetique ei lähetä niin kutsuttua spämmiä. Asiakkaanamme voit saada sähköpostia koskien tilauksiasi, maksujasi sekä muuta hyväksymääsi informaatiota, uutiskirjeitä tai asiakkuuteen liittyviä tarjouksia. Kolmannen osapuolen lähettämiä tai meidän toimintaamme kuulumattomiin tuotteisiin ja palveluihin liittyviä sähköposteja sinulle ei lähetetä.


4 Kuka pääsee käsiksi tietoihin?

Annat Cosmetique Salonille luvan siirtää ja luovuttaa Cosmetique Salonilla olevia tietoja edellä mainittujen oikeuksien mukaisesti yhteistyökumppaneilleen, tietosuojavastaavalle ja palveluntarjoajille.


5 Suostumus

Käyttämällä palveluja jätät suostumuksesi, että Cosmetique Salon käsittelee henkilötietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin. Hyväksymällä nämä ehdot annat suostumuksesi, että Cosmetique Salon voi käyttää kerättyjä tietoja epäsuoraan markkinointiin. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyn. Ystävällisesti ota huomioon, että palvelun tarjoamiseen liittyen osa käsittelystä on välttämätöntä. Mikäli et hyväksy tässä tietosuojaselosteessa mainittuja ehtoja, pyydämme teitä ystävällisesti olemaan käyttämättä palveluja.