Loelle

Argan Oil

28,00 € sis. alv

Tuotekuvaus

Loellen 100% ekologinen ja kymäpuristettu arganöljy on monikäyttöinen ihoöljy Loelle Organic Beauty 100ml arganöljy on valmistettu naiskooperatiivissa Marokossa ja on EKO ja USDA sertifioitu. Arganöljy antaa iholle kosteutta, parantaa joustavuutta ja pehmenttää ihoa. Öljy imeytyy ihoon helposti. Loelle Arganöljyllä on dokumentoitu kyky vähentää juonteita. Arganiaöljy sisältää paljon E- vitamiinia joka voit estää arpien syntymistä Arganöljy rauhottaa ärtynyttä ihoa ja öljyllä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus, joten öljy sopii akneiholle ja psoriasis vaivaan. Todiste öljyn korkeasta laadusta on sen mieto tuoksu. 100ml

Käyttö

Arganöljy hiuksiin: Antaa hiuksille elinvoimaa Kiedo lämmin pyyhe hiuksiin, anna öljyn vaikuttaa 20 min, pese hiukset. Muutama tippa arganöljya kuiviin latvoihin tai kutisevaan päänahkaan.

Arganöljy iholle: Voit käyttää arganöljyä koko kehoon sekä päivä että yövoiteena. Ennen auringon ottoa tai auringon oton jälkeen koko keholle. Kuiville huulille, kynsinauhoille ja halkeileville kantapäille. Arganöljykasvonaamio: Sekoita Loellen Rhassoul savea, tippa arganöljyä ja tippa ruusuvettä. Nauti kosteuttavasta ja ihoa elävöittävästa kasvonaamiosta!

Ainekset

INCI Argania spinosa kernel oil