Odylique

Calming Rose Super Tonic

21,00 € sis. alv

Ihotyyppi
  • Herkälle iholle, Normaalille iholle
Tuotekuvaus

Uskomme oikean kasvoveden ansaitsevan uuden mahdollisuuden. Monikäyttöistä ihonhoitotuotetta ei käytetä vain puhdistamiseen, kiinteyttämiseen ja tasapainottamaan talintuotantoa. Erityisesti lämpimällä ilmalla kasvovesi toimii hyvänä ihon kosteuttajana, etkä välttämättä tarvitse erillistä tuotetta kosteuttamaan ihoa. Tätä voimakasta kasvovettä ei ole laimennettu vedellä, ja se sisältää ruusun terälehdistä uutettua ruusuvettä terästettynä kallisarvoisella ruusu-uutteella. Sisältää kasviperäisiä antioksidantteja (mm. polyfenoleja), herättää tehokkaasti aistisi, kiihdyttää solujen uusiutumista ja rauhoittaa herkän ihon punoitusta. Tuote on Soil Associationin sertifioima. Sisältää:

  • Uudistavia ja rauhoittavia eteeristä ruusuöljyä.
  • Kosteuttavaa, rauhoittavaa ja kiinteyttäävää ruusuvettä.
  • 100 % luonnollinen, orgaaninen.
Käyttö

Sulje silmät, ja suihkauta kasvoille kerran tai kaksi päivässä. Erinomainen suihke virkistämään kuumia kesäpäiviä tai pitkää lentomatkaa.

Ainekset

Plain English: Rose flower water*, Calendula flower extract*, Sugar-cane alcohol*, Rose essential oil* (*Organically grown/produced)

  • (Please note that we do not add any alcohol to the product - there is a very small amount of organic alcohol residue contained in one of the ingredients; a biodynamic herbal tincture. By law this must be listed on the product label.)