Maria Åkerberg

Olive Cleansing

15,00 € sis. alv

 

Tuotekuvaus

Olive Cleansing on oliiviöljyä sisältävä puhdistusvoide kuivalle, herkälle ja kypsälle iholle. Olive Cleansing puhdistaa ihon ja poistaa meikin. Kylmäpuristettu oliiviöljy tunkeutuu ihon hitaasti ja poimii lian ja epäpuhtaudet ennen kuin se huuhdellaan pois. Öljy tulee ensimmäisestä kylmäpuristusvaiheesta (oliiviöljy extra virgin), joten se sisältää E-vitamiinia. Olive Cleansing sisältää myös pomeranssiöljyä (Petitgrain), joka on tasapainottavaa ja antiseptista.

Käyttö

Levitä Olive Cleansing -puhdistusvoidetta kuivalle iholle. Hiero ihoa pehmein, pyörivin liikkein. Vältä ihon vetämistä ja venyttämistä. Huuhtele pois haalealla vedellä, voit myös käyttää puhdistamiseen selluloosasta valmistettua pesusientä. Vaihtoehtoisesti voit myös pyyhkiä puhdistusvoiteen pois kasvojenpuhdistuspyyhkeellä. Käytä seuraavaksi ihollesi sopivaa Freshener-kasvovettä.

Ainekset

Aqua Purificata/Water, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Glycerine (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium PCA, Xanthan Gum, Citrus Aurantium (Bitter Orange) Leaf/Twig Oil.