Maria Åkerberg

Cleansing Clay

16,00 € sis. alv

 

Tuotekuvaus

Cleansing Clay on tasapainottava puhdistusvoide kaikille ihotyypeille, poistaa iholta epäpuhtaudet sekä meikin. Sisältää mineraalipitoista valkoista savea, risiiniöljyä sekä eteeristä mintun eteeristä öljyä. Sopii rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Cleansing Clay on yksi miedoimpia kasvojenpuhdistusaineitamme ja sopii siksi erinomaisesti myös herkälle iholle. Valkoinen savi on rauhoittavaa ja sidekudoksia vahvistavaa. Risiiniöljy auttaa puhdistamaan ihoa ennen huuhtelua. Risiiniöljy on rasvainen öljy, joka on vaikeasti ihoon imeytyvää ja antaa siten tehokkaan puhdistusominaisuuden. Tavallinen saippua ja vesi tukkivat ihohuokoset, joten ylimääräinen rasva aiheuttaa näppyjä, kun se ei pääse ulos huokosista. Saippua myös kuivattaa ihoa, nopeuttaa ihon ikääntymistä eikä suojaa ihoa. On tärkeää, ettei rasvoittuva iho kuivu, sillä silloin se tuottaa enemmän rasvaa, mikä taas aiheuttaa eräänlaisen noidankehän.

Käyttö

Levitä Cleansing Clay kuivalle iholle. Hiero ihoa pehmein, pyörivin liikkein. Vältä ihon vetämistä ja venyttämistä. Huuhtele pois haalealla vedellä, voit myös käyttää puhdistamiseen selluloosasta valmistettua pesusientä. Käytä seuraavaksi ihollesi sopivaa Freshener-kasvovettä.

Ainekset

Aqua Purificata/Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Clay, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin (Vegetable), Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Xanthan Gum, Mentha Piperita (Peppermint) Oil.