Odylique

Superfruit Concentrate

14,50 € sis. alv

 

Ihotyyppi
  • Kaikki ihotyypit, Aikuiselle iholle, Akne iholle, Herkälle iholle, Kuivalle iholle, Normaalille iholle, Rasvaiselle iholle, Sekaiholle, *täsmähoito - anti-ageing, *täsmähoito - pigmenttihäiriö
Tuotekuvaus

Odylique Organic Superfruit Concentrate on harvinaislaatuinen ja yhetisvaikutteinen yhdistelmä, joka sisältää 5 eri omega-rasvahappoa, antioksidantteja ja vitamiineja. Tuote sisältää myös luonnon ihmeitä, kasvisteroleja, jotka taistelevat ihon ikääntymistä vastaan. Käytä tätä superseerumia päivittäin tai tarvittaessa. Seerumi tehostaa kosteutusta, solujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa, jotta saisit tasaisen ja välittömästi kuulaan ihon. Sivele 2-3 pisaraa seerumia kasvojen iholle. Tuote on erinomainen pre-party-virkistäjä ja seuraavan aamun pelastaja, ja myös samalla hyvä pohjustusaine meikille.
100 % orgaaninen ja Soil Associationin sertifioima. Tutkimukset ovat osittaneet, että orgaanisesti kasvatetut hedelmät sisältävät merkittävästi enemmän polyfenoleja kuin ei-orgaanisesti kasvatetut sadot. Polyfenolit ovat antoksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Sisältää:

  • Soluja uudistavia ja UV-haitoilta suojaavaa tyrniä.
  • Suojaavaa ja korjaavaa granaattiomenaa.
  • Ihoa tasoittavaa ja soluja uudistavaa ruusunmarjaa.
  • Kosteuttavaa ja vitamiinipitoista avokadoa.
  • 100 % luonnollinen, 100 % orgaaninen.
Käyttö

Hiero hellävaraisesti 1-2 pisaraa kasvoille ja kaulalle kasvovoiteen jälkeen, jotta saat ”lukittua” kosteuden ja autettua kumpaakin tuotetta imeytymään paremmin. Voidaan käyttää yön tehotuotteena tai satunnaisesti tehostamaan hoitoa. Tuote on myös hyvä kuivalle sekä ikääntyvälle iholle, sillä se tasoittaa ja kosteuttaa ihoa tehden meikille hyvän pohjan.

Ainekset

Persea gratissima fruit oil*, Simmondsia chinensis seed oil*, Rosa canina fruit extract*, Punica granatum seed extract*, Hippophae rhamnoides fruit extract*, Rosmarinus officinalis extract*

  • Plain English: Cold-pressed avocado oil*, Jojoba oil*, Concentrated extracts of Pomegranate*, Rosehip*, Rosemary* and Sea buckthorn fruit*. *Organically grown/produced (100% of product)