• Välkommen till Cosmetique.fi!

   Välkommen till Cosmetique.fi!


   Vi erbjuder dig professionell hudvård med ett stort utbud av ekologiska produkter på nätet. Som auktoriserad återförsäljare kan vi garantera dig kompletta produktsortiment och äkta varor av högsta kvalitet. Hos oss handlar du alltid tryggt och har möjlighet att välja bland våra över 50 professionella märken – Välkommen till Cosmetique!

   Mia Segervall,
   Cosmetique Salon

  • Gåva vid köp - Brun utan sol kräm!

   Gåva vid köp - Brun utan sol kräm!


   Vid köp av två produkter från Maria Åkerberg så bjuder vi på en brun utan sol kräm av ett värde av 10€, kostnadsfritt! Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke. Produktkonceptet baseras på växternas naturliga kraft, målet är helt naturliga produkter med 100% ekologiskt innehåll och alla deras produkter är tillverkade i Sverige. Gå till Maria Åkerbergs produkter här!

   (Obs, krämen syns ej i varukorgen utan vi packar med den i ditt paket när vi skickar beställningen) Erbjudandet gäller ej i butik.

  • Ekologisk & Naturlig Hudvård

   Ekologisk & Naturlig Hudvård


   Varför ekologisk hudvård? Det som skiljer naturlig och ekologisk hudvård från konventionell är ingredienserna. Ekologisk hudvård är gjord på ingredienser från naturen och undviker således syntetiska kemikalier som kan vara skadliga för miljön och vår hälsa. Då bara det bästa är gott nog - vill vi erbjuda er de bästa produkterna på marknaden som ger strålande resultat och är säkra att använda.

   Välkommen att upptäcka vårt ekologiska sortiment - Här hittar du noga utvalda produkter av högsta kvalité. Prova du också och hitta dina egna favoriter!

  • Gör vårt hudtest kostnadsfritt!

   Gör vårt hudtest kostnadsfritt!


   Låt våra utbildade kosmetologer rekommendera vilka hudvårdsprodukter som passar bäst för dig genom att göra vårt hudtest kostnadsfritt. Du får svaret på mail inom 1-3 dagar!

   Gör hudtestet här!

Hurudan hud har du?

Starta testet