Behandlingsmeny

 

En behandling kan ge så mycket. Du får slappna av efter en hård arbetsdag eller samla kraft inför en ny. Den kan vara en belöning, en ljuvlig vardagslyx eller ett sätt att prioritera en frisk, sund och vacker hud. Oavsett anledning erbjuder vi behandlingar som gör att man stannar upp en stund och får en extra guldkant i vardagen. Varmt välkommen!

 

Ansiktsbehandlingar

 

Alla våra ansiktsbehandlingar skräddarsys just för dig, dina önskemål och din huds behov för att få så bra resultat och behandlingsupplevelse som möjligt.

 

Cosmetique Signature Facial 90min 110€

 

Lyxig ansiktsbehandling med lymfatisk massage med roskristaller och tre olika lyxiga ansiktsmasker. I behandlingen ingår förutom peeling, ånga och portömning även massage av fötter, händer, armar och hårbotten samt klassisk ansiktsmassage och akupressurmassage. Denna underbart avslappnande och förnyande behandling avslutas med en kortare ryggmassage.

 

Advanced Facial 50min 69€ / 80min 89€

 

Avancerad, resultatinriktad ansiktsbehandling med rätt kombination av produkter och tekniker för just dina behov inkl rengöring, hudanalys, avancerad peeling, akupressurmassage, lätt portömning, specialserum samt specialmask, avslutande creme samt konsultation. Ansiktsbehandlingen kan vara mild om det krävs, eller mer aktiv om huden tillåter.

 

Väljer du 80min adderas Dermo Prime-analysverktyg före och efter behandlingen samt hemvårdsprogram eller massage för axlar, nacke och ansikte samt hårbotten och handmassage.

 

Luxurious Facial 50min 59€ / 80min 79€

 

I vår avkopplande och lyxiga ansiktsbehandling ingår brynplockning, hudanalys, rengöring, peeling, massage, ansiktsmask och avslutande creme samt konsultation. Väljer du 80min adderas ånga och portömning eller arm- och handmassage, hårbottenmassage samt specialmask.

 

Express Facial 20min 35€

 

Vi inleder med rengöring och hudanalys och sedan väljer du mellan: Ansiktsmassage, ansiktsmask eller exfolierande syrapeeling.

 

Uppgradera din ansiktsbehandling!

 

 • Ampullbehandling 20€ (du får ampullen med hem)
 • Specialansiktsmask 10€
 • Brynfärg och brynformning i samband med ansiktsbehandling 18€
 • Frans- och brynfärg samt brynformning 29€
 • Sockervaxning av ansiktet 10-20€

 

K-Lift – Age Management System

 

Ett ansiktslyft utan kirurgi. Ger märkbara resultat då behandling med K-Lift maskinen har en lyftande och tonande effekt på ansiktets muskler, ökar kollagenproduktionen, minskar linjer och rynkor och ger fasthet till ansiktets konturer.

 

K-Lift Advanced Lifting Facial 50 min 69€

 

Förändra din hud med denna moderna behandling för åldrande hud! Innehåller rengöring och exfolierande peeling för ansikte och hals, 40-minuter maskinell behandling med rött ljus (LED) och mikroström för att sätta igång cellfunktionen och föryngringen av huden. Behandlingen aktiverar muskeltonen och sätter igång DNA-uppbyggnaden och cellreparationen. Behandlingen avslutas med infusion av berikande näringsämnen som går ner i hudens alla lager med ny, avancerad transdermal teknik.

 

K-Lift Advanced Lifting Facial 80 min 89€

 

I behandlingen adderas specialsyrapeeling samt ytterligare 20min lyft för ansiktsmuskulaturen.

 

K-Lift Expressbehandling 30min 49€

 

Välj bland Express Lift, Express Eyes, Express Lips eller Express för oren hy.

 

Djuprengörande ansiktsbehandling med K-Lift 90min 99€

 

En av våra effektivaste och mest omtyckta behandlingar! Med K-Liftens lyftande och hudförbättrande egenskaper, mekanisk portömning, avslappnande massage samt uppfräschande mask får man ett strålande resultat.

 

Maria Åkerberg Pure Cell Treatment 60min 89€

 

En världsunik ekologisk behandling med levande växtstamceller. En fantastiskt skön behandling som inleds med dubbelrengöring och varma handdukar, peeling, ansiktsmask med levande växtstamceller, arm- och handmassage, AHA-syra och en välgörande och skön lifting-massage för ansikte, hals och decolleté. Passar alla hudtyper – även de mest känsliga.

 

Saknar du någon av våra tidigare specialbehandlingar? Ingen fara, kontakta oss så ordnar vi det för dig!

 

Bra att veta inför behandling

 

För en behaglig upplevelse utan stress vill vi gärna att du anländer till salongen ca 10 min före bokad behandlingstid. Meddela oss vid bokningstillfället om du har allergier, har en medicinsk diagnos eller är gravid så hjälper vi dig hitta rätt behandling. Får du förhinder avbokar du minst 24 timmar innan.

 

Händer & fötter

 

 • Manikyr med lackning eller shellac 39€
  • med fransk manikyr eller dekoration 45€
 • Borttagning av shellac 20€

 

Fotvård 45€

 

Fotbad, borttagning av förhårdnader, nagelklippning, rensning av nagelband och fotmassage. Vid lackning tillkommer 5€ och du får lacket med hem.

 

SpaPedikyr 55€

 

En stärkande fotbehandling som hjälper att öka cirkulationen och ge nytt liv åt trötta, ömmande fötter. Behandlingen inkluderar fotbad, fotskrubb, puts av förhårdnader, nagelklippning och rensning av nagelband samt fotmassage med specialkräm.

 

Trötta fötter 29€

 

 • Fotbad, peeling och fot- och underbensmassage.
 • Nagelklippning, tånaglar 20€

 

Massage & kroppsbehandlingar

 

Klassisk massage 50min 50€

Klassisk massage 80 min 75€

Hals-, nack- och käk massage 20min 25€

 

Lösgör spänningar och spänningshuvudvärk samtidigt som närande oljor verkar närande för ansiktet.

 

Ansikts- och hårbottenmassage 20min 25€

 

Avslappnande och energigivande massage för ansikte och hårbotten med varm ekologisk olja.

 

Mother to be-massage 70 min 75€

 

Med milda massagetekniker behandlas hela kroppen med särskild fokus på stel nacke och trötta, svullna fötter. Inkluderar även en enkel ansiktsrengöring samt ansikts- och hårbottenmassage. Vi använder en speciell bäddning för bästa säkerhet, komfort och avkoppling. Behandlingen har utarbetats i samarbete med läkare och barnmorskor och anpassas efter dina individuella behov.

 

Ginger Renewal 80min 85€

 

Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar med varm ekologisk ingefärsolja och hot stone-stenar. Behandlingen avslutas med hårbottenmassage.

 

Magnesium Wellness treatment 80min 85€

 

Denna ultimata och välgörande behandling kombinerar fördelarna med torrborstning, lymfdränage för utrensning och terapeutisk massage med fördelarna hos magnesium som ger huden näring och verkar avslappnande på ansträngda muskler. Behandlingen är bra för kroppens utrensningsprocess och höjer de oftast låga nivåerna av mineraler. 85€

 

Bamboo Massage 50min 55€ / 80 min 85€

 

En terapeutisk och holistisk massageupplevelse med bambupinnar och varm ekologisk ingefärsolja. Användandet av bambupinnar ger hälsosam cirkulation, är skönt vid spända muskler, ger en djup avslappning och hjälper till med utrensning.

 

Vaxning

 

 • Hela ben 49€
 • Hela ben inkl. bikini 59€
 • Halva ben 35€
 • Bikinilinjen 25€
 • Axiller 20€
 • Överläpp 15€
 • Överläpp + haka 21€

 

Depilar behandling inkl vaxning

 

 • Överläpp 21€
 • Överläpp, haka och kinder 42€

 

Make-up

 

 • Lätt dagsmake-up 35€
 • Make-up 42€
 • Make-up inkl skolning 50€
 • Brudmakeup inkl. provmakeup 85€

 

Fransar och bryn

 

 • Frans- och brynfärgning, brynformning 29€
 • Färgning och plockning av bryn 22€
 • Fransfärgning och brynplockning 22€
 • Färgning av fransar 19€
 • Plockning av bryn 15€
 • Lashlift inkl färgning av övre fransar 59€
 • Fransförlängning (inkl en skötsel) 140-160€
 • Fransskötsel 60-80€

 

Tandblekning 60min 99€

 

Säker, smärtfri och skonsam tandblekning som bleker missfärgningar på tänderna som orsakats av kaffe, te, rökning, rött vin eller vardagliga livsmedel som gör tänderna gula i färgen.

 

Duo-behandling

 

Ta med dig någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna får ni behandlingar med varsin kosmetolog som tar hand om er. Alla våra behandlingar kan upplevas som duo-behandlingar.

 

 

Hos oss hittar du även

 

Tinas Fothälsa

Beauty and Brows by Rosanna

 

Fotnot

 

Priserna gäller från och med 1 december 2018. Vi bibehåller oss rätten till ändringar.