• Tervetuloa Cosmetiqueen!

   Tervetuloa Cosmetiqueen!


   Tarjoamme sinulle ammattimaista ihonhoitoa sekä suuren valikoiman ekologisia tuotteita verkossa. Valtuutettuna maahantuojana ja jälleenmyyjänä voimme taata teille täydellisen tuotevalikoiman, ja korkealaatuisia tuotteita. Meillä teet ostoksesi aina turvallisesti ja sinulla on mahdollisuus valita tuotteita meidän yli 50 ammattilais sarjan joukosta. Tervetuloa Cosmetiqueen!

   Mia Segervall,
   Cosmetique Salon

  • Ekologista & Luonnollista

   Ekologista & Luonnollista


   Miksi ekologinen ihonhoito? Se, mikä erottaa luonnollisen / ekologisen ihonhoidon tavanomaisesta ihonhoidosta, on ainesosat. Ekologiset ihonhoitotuotteet on valmistettu luonnon ainesosista ja välttävät näin ollen synteettisiä kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ympäristölle ja terveydelle. Kun vain paras on kyllin hyvää - haluamme tarjota teille markkinoiden parhaat tuotteet, jotka antavat loistavia tuloksia ja ovat turvallisia käyttää.

   Tervetuloa ekologiseen valikoimaamme - Täältä löydät huolella valitut korkealaatuisimmat tuotteet. Kokeile ja löydä omat suosikkisi!

  • Tee ihotestimme maksutta!

   Tee ihotestimme maksutta!


   Anna koulutettujen kosmetologiemme suositella sinulle sopivia ihonhoitotuotteita tekemällä maksuton ihotestimme. Saat vastauksen sähköpostitse 1-3 päivässä!

   Tee ihotestimme!

Minkä tyyppinen ihosi on?

Aloita testi nyt