• Tervetuloa Cosmetiqueen!

   Tervetuloa Cosmetiqueen!


   Tarjoamme sinulle ammattimaista ihonhoitoa sekä suuren valikoiman ekologisia tuotteita verkossa. Valtuutettuna maahantuojana ja jälleenmyyjänä voimme taata teille täydellisen tuotevalikoiman, ja korkealaatuisia tuotteita. Meillä teet ostoksesi aina turvallisesti ja sinulla on mahdollisuus valita tuotteita meidän yli 50 ammattilais sarjan joukosta. Tervetuloa Cosmetiqueen!

   Mia Segervall,
   Cosmetique Salon

  • Lahja kaupan päälle - Itseruskettava voide!

   Lahja kaupan päälle - Itseruskettava voide!


   Ostaessasi kaksi Maria Åkerberg -tuotetta, tarjoamme sinulle 10 € arvoisen itseruskettavan voiteen maksutta! Maria Åkerberg on ruotsalainen ekologinen ihonhoitomerkki. Tuotekonsepti perustuu kasvien luonnolliseen voimaan, tavoitteena ovat täysin luonnolliset tuotteet, joiden sisältö on 100 % ekologinen. Kaikki heidän tuotteensa ovat Ruotsissa valmistettuja. Siirry Maria Åkerbergin tuotteisiin tästä! 

   (Huomaa, että voide ei näy ostoskorissasi, vaan pakkaamme sen pakettiisi lähettäessämme tilauksen.) Tarjous ei ole voimassa myymälässä.

  • Ekologista & Luonnollista

   Ekologista & Luonnollista


   Miksi ekologinen ihonhoito? Se, mikä erottaa luonnollisen / ekologisen ihonhoidon tavanomaisesta ihonhoidosta, on ainesosat. Ekologiset ihonhoitotuotteet on valmistettu luonnon ainesosista ja välttävät näin ollen synteettisiä kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia ympäristölle ja terveydelle. Kun vain paras on kyllin hyvää - haluamme tarjota teille markkinoiden parhaat tuotteet, jotka antavat loistavia tuloksia ja ovat turvallisia käyttää.

   Tervetuloa ekologiseen valikoimaamme - Täältä löydät huolella valitut korkealaatuisimmat tuotteet. Kokeile ja löydä omat suosikkisi!

  • Tee ihotestimme maksutta!

   Tee ihotestimme maksutta!


   Anna koulutettujen kosmetologiemme suositella sinulle sopivia ihonhoitotuotteita tekemällä maksuton ihotestimme. Saat vastauksen sähköpostitse 1-3 päivässä!

   Tee ihotestimme!

Minkä tyyppinen ihosi on?

Aloita testi nyt